Fordele og ulemper ved at tage et lån uden sikkerhed

Står du i en situation, hvor du virkelig bare ikke kan snige dig uden om at tage et lån? Har banken sagt nej til lånet? Og har du ikke nok på bankbogen til at kunne stille sikkerhed op til et lån?

Bare rolig. Du kan sagtens tage et hurtigt lån uden sikkerhed.

At tage et lån uden sikkerhed er en livslinje for rigtig mange danskere hver måned, hvor tingene bare ikke kører, og dagene frem til næste lån synes uendelige. Nogle gange ramler tingene bare om ørene, og man har brug for lidt ekstra hjælp. Læs mere her om både fordele og ulemper ved at tage et hurtig lån uden sikkerhed.

Du får pengene hurtigt

At låne uden sikkerhed behøver ikke at være en større affære. Du kan tværtimod regne med, at du får pengene ret hurtigt. Alle låneudbydere er naturligvis forskellige, hvor nogle lover en hurtig levering efter få timer, imens andre gange tager et døgns tid eller to.

Uanset hvad kan du forvente at få lånet relativt hurtigt ind på bankbogen og kan derfor hurtigt få det brugt på det, du nu lige har brug for.

Det kan være den eneste udvej

Der kan være mange gode grunde til, at man bliver opskrevet i RKI, og det er ikke altid fordi, at man ikke kan finde ud af at betale sine lån tilbage igen. Nogle gange kommer man bare ind i en meget hård økonomisk periode i sit liv, og så har man brug for lidt ekstra hjælp. Men det ser banken jo ikke på.

For rigtig mange banker og låneudbydere, bliver der kigget skævt til folk, der står opskrevet i RKI, og de vil ikke røre dem med en ildtang.

Når man står opstillet i RKI, eller man bare ikke kan stille sikkerhed for lånet, så kan et hurtigt lån uden sikkerhed derfor ofte være den eneste løsning, man har.

Kan du nikke genkendende til noget af det? Hvis svaret er ja, så bør du grundigt overveje, om et hurtig lån uden sikkerhed ikke kan være løsningen for dig. Nogle gange er det den eneste løsning, der er.

Mange låneudbydere giver mange muligheder

Hvis du står i en situation, hvor du har brug for et hurtig lån uden sikkerhed, så kan du glæde dig over, at du i det mindste ikke er alene. Der er rigtig mange danskere, som står i din situation mindst én gang i deres liv, og hver dag bliver der taget hurtige lån på nettet af ganske almindelige danskere.

Selvfølgelig er det altid dejligt at vide, at man ikke er alene om sine bekymringer og problemer. Men det allerbedste er nu, at det skaber rigtig mange forskellige låneudbydere, som gerne vil låne ud til folk i din situation. Og det er helt fantastisk, for flere låneudbydere betyder blot flere muligheder.

Alle låneudbyderne tilbyder noget lidt forskelligt fra hinanden, fordi de er nødt til at skille sig ud fra mængden. Du kan med derfor sætte en times tid af til lige at lave en hurtig søgning over hurtige lån uden sikkerhed, og se hvilke muligheder, der dukker op på nettet.

Forhør dig gerne ad, hvad andre folk i din omgangskreds har benyttet. Eller tag et kig ind på nogle anmeldersider og se, hvad kunder af de forskellige låneudbydere har at sige om firmaerne. Leverer de en god service, og er det nemt at betale lånet tilbage igen?

Bare fordi lånet er hurtigt, betyder det ikke, at du også behøver at handle hurtigt. Tag gerne din tid, og undersøg sagen nøje, før du går i gang med at låne uden sikkerhed.

Pas på renterne

En af de kendte ulemper ved hurtige lån er naturligvis renterne. Der er renter på langt de fleste lån, men på hurtige lån, er de som regel lidt højere, end hvad man normalt kunne forvente. Og det gælder altså også på hurtige lån uden sikkerhed.

Fordi renter findes på langt de fleste former for lån, så er det derfor heller ikke noget, du som sådan skal være bange for. Det er blot vigtigt, at du er opmærksom på dem. Kig lige en ekstra gang på, hvor høj renten egentlig er, før du skriver under og tager lånet.

Hiv også gerne den støvede lommeregner frem, eller brug mobilen, og regn ud, hvor lang tid det ca. ville tage dig at betale af på et lån med en bestemt rente. Hvor meget er du for eksempel realistisk set i stand til at betale tilbage i måneden?

Låneudbyderen har skam lige så lidt lyst som dig til, at du skal fanges i en uendelig trædemølle af gæld. Hvad låneudbyderen gør, er simpelthen at tilbyde dig en række forskellige lån. Det er op til dig selv at vurdere, hvorvidt lånene egentlig passer til din økonomi.