Lån penge uden krav og betingelser

Når du kaster dig ud i et lån, så kan du låne penge uden garanti og særlig krav til sikkerhed. Dette er f.eks godt for dig, der er ung og under 20 år, hvor du ikke har mulighed for alle slags lån hos hverken banker eller på nettet.

Du har mulighed for både små typer lån eller større lån som f.eks. forbrugslån uden specielle krav til, hvad du skal bruge pengene på. Sammenlign gerne de forskellige forbrugslån for at udvælge det bedste lån, der passer dine behov. Få her et overblik, hvilke lån du kan optage uden særlige krav og betingelser.

Lån penge uden krav og sikkerhed

Er du mindst 18 år, er det muligt at låne penge uden sikkerhed. Du skal kun oplyse alder og personlig indkomst. Det betyder, at du ikke behøver at komme med en forklaring på, hvad du skal bruge lånet til. Du kan ansøge flere steder på nettet, hvor låneudbyderen ikke stiller krav til hverken dokumentation eller sikkerhed. Du kan derfor nemt sammenligne og finde det bedste lån til dine behov.

Der findes flere forskellige låneudbydere, der ikke stiller krav til sikkerhed, når du skal optage et lån. Her kan du f.eks. vælge imellem små eller større lån som f.eks. minilån, kreditlån, strakslån og forbrugslån – mulighed for at låne et større beløb – hvor du ikke bliver spurgt om, hvad du skal bruge pengene til. Lånene svinger mellem 3000 til 80.000 kr og adskiller sig generelt fra hinanden, men med en del overlap. Du skal derfor ikke hænge dig ved titlen på lånet, men læse dig frem til det lån, der passer bedst til dig og dine behov.

Gratis og små lån uden sikkerhed

Er det første gang, du skal låne, så har du mulighed for at låne penge gratis hos forskellige låneudbydere, uden at du bliver spurgt om, hvad du skal bruge pengene til. Her slipper du for renter og gebyrer, så du kun har lånet alene at tænke på. Er du mindst 20 år, har du mulighed for at optage et gratis sms-lån via din mobil, som foregår hurtigt og nemt. Du skal dog være opmærksom på en kort låneperiode på typisk 30-60 dage. Undersøg alle muligheder for sms-lån, og udvælg det bedste lån til dig.

Store lån uden sikkerhed

Har du brug for at låne mange penge, så er dette muligt med forbrugslån. Forbrugslån optages typisk i forbindelse med en rejse, et bryllup, en konfirmationsfest eller renovering af lejligheder eller huse. Men du har ikke krav på at oplyse, hvad du skal bruge pengene på, da du kan optage forbrugslån uden sikkerhed. Muligheden er stor, når det gælder lånebeløbet. Hos visse banker eller låneudbydere kan du låne op til 60.000 kr, mens du hos andre udbydere kan låne helt op til 400.000 kr. Samtidig kan du undgå store renter ved forbrugslån. For at opnå den billigste rente skal du sammenligne forskellige udbydere med forbrugslån.

Kan jeg låne helt uden krav?

I ordets betydning ligger der også et krav om, at man skal give det, man har lånt, tilbage. Så nej, at låne uden krav er nok ikke realistisk. Du kan dog lån uden store krav, hvis du for eksempel vælger at benytte dig af forældrelån. Disse vil typisk være afdfragsfrie og rentefrie lån.

Det eneste krav, der er her, er faktisk fra SKAT. De ser nemlig gerne, at beløbet er tilbagebetalt inden for 10 år. Det skyldes, at det ellers vil være en gave, som der skal betales SKAT af, hvis det er over et større beløb.

Husk at få skrevet et gældspapir, hvoraf det fremgår, hvornår og hvor meget du betaler tilbage til dine forældre. Så kan I altid sende det ind, hvis der skulle være nogle problemer fra SKAT’s side.

Lån fra venner og anden nær familie gælder samme meget løse krav. Så hvis du er ude efter et let lån uden krav, så er det her, du skal begynde din søgen.