Lån til dig på 19 år

Er du 19 år og har brug for at låne penge? Så er det ikke helt umuligt at optage lån på nettet. Men ikke alle banker eller låneudbydere på nettet tilbyder lån til unge mennesker, hvorfor det først og fremmest er vigtigt at undersøge andre muligheder som at låne af familie eller bekendte, der står klar til at hjælpe dig.

Får du mulighed for at optage et lån, er det en god ide at undersøge de forskellige muligheder som ung og sammenligne flere låneudbydere og deres krav og betingelser til lånet. Se her, hvilke muligheder du har som 19-årig, og hvad du skal være opmærksom på, hvis du gerne vil låne penge. Optag det bedste lånetilbud ud fra dine behov, og undgå økonomiske problemer.

Privat lån til dig på 19 år

Før du kaster dig ud i det offentlige lånemarked, så er den første og bedste mulighed at få et privat lån. Måske kan dine forældre, andre fra familien eller evt. bekendte hjælpe dig med at låne penge. Du vil sandsynligvis kunne få et billigere lån og slippe for gebyr renter og andre betingelser, som låneudbydere kan kræve fra dig. Ikke alle har mulighed for privatlån, men hvis du gerne vil låne penge og kan låne fra f.eks. familien, så skal du prioritere denne mulighed.

Kan jeg som 19-årig låne i banken?

Muligheden er der. Har du ikke mulighed for privat lån, så har banker mulighed for at udlåne penge. Men det kan godt være vanskeligt, da det ikke er sikkert, at banken vil låne unge mennesker penge, hvis man ikke er et kendt ansigt.

De har desuden en udlånspolitik, som det kan være svært at leve op til som ung. En god idé vil være at få hjælp fra familien til at rådgive dig omkring denne mulighed eller følge med dig i processen, når du undersøger dine muligheder hos bankerne.

Kan jeg låne på nettet som 19-årig?

Skal du låne udefra, så er muligheden større hos en låneudbyder på nettet end hos bankerne. Ikke alle låneudbydere tilbyder dog lån til unge, men der findes enkelte, der gør. Her skal du overveje, hvilke lån du kan og gerne vil optage. Du har ikke mulighed for alle slags lån som 19-årig, herunder f.eks. sms-lån hvor man skal være 20 år.

Når du undersøger mulighederne, er det en god idé at finde et lån med en længere afdragsperiode end et lån på blot 30 dage. Du skal være opmærksom på krav og betingelser betingelser fra den pågældende låneudbyder, og at du ikke har ekstra omkostninger på dit lån.

Hvilke type lån kan jeg optage som 19 årig?

Når du som 19-årig kan optage lån hos enkelte låneudbydere, så har du mulighed for at vælge flere typer. Det er alle slags minilån, hvor du kan låne et mindre beløb. Du har f.eks. mulighed for at optage kviklån, mikrolån, mobillån og forbrugslån. Læs dig gerne frem til disse forskellige lån, og hvilke krav og betingelser låneudbyderen stiller til dig.

Har jeg som 19-årig mulighed for forbrugslån?

Der er noget, der hedder forbrugslån, som måske nok er den bedste løsning til dig på 19 år. Her har du man f.eks. mulighed for at låne helt op til 35.0000 kr. Det er dog ikke sikkert, at man som ung har mulighed for at låne et så stort beløb, men undersøg gerne mulighederne.

NemID til lån som 19-årig

Du skal højst sandsynligt bruge NemID, når du skal underskrive dit lån online. Flere og flere låneudbydere er gået over til denne fordel, da de kan tilbyde hurtige og nemme lån. Hos nogle udbydere kan du endda få sat pengene hurtigere ind på din konto i løbet af få timer. Det letter arbejdsprocessen for alle parter.

Kan jeg som 19-årig låne gratis på nettet?

Skal du låne for første gang, så findes der mange låneudbydere, der tilbyder gratis lån uden renter og gebyrer, så det kun er lånet alene, du skal tænke på. Desværre gælder det ikke for dig på 19 år, da minimumsgrænsen til gratis lån er 20 år.

Find det billigste lån

Har du som 19-årig mulighed for at låne på nettet hos en låneudbyder og ikke mulighed for et gratis lån, så find gerne et billigt lån med lav rente. Når du har undersøgt mulighederne, så er det en god idé at indhente lånetilbud hos mindst tre forskellige låneudbydere.

Når du har modtaget dit lånetilbud, bliver du oplyst om ÅOP, som viser det samlede årlige udgifter ved et lån. På den måde kan du sammenligne de forskellige lånetilbud med ÅOP og udvælge det bedste og billigste lån med en lav rente. Så undgår du store udgifter og unødige økonomiske problemer. Det er gratis at indhente lånetilbud, så selvom det kan tage tid, så er det givet godt ud at indhente flere lånetilbud.