Tag et lån på 30 dage

Vi laver en lille guide til dig om at tage et lån på godt og vel en måneds tid og giver dig vigtige informationer.

Engang var det at låne penge lidt af en udfordring. For at låne penge var det nødvendigt, at du ikke havde en dårlig økonomi, at du var til at stole på, og at du kunne bevise et væld af ting for banken, du ville låne penge hos. Læg dertil også, at det ofte tog rigtig lang tid at få taget et lån, fordi det var nødvendigt, du som kunde skulle ind til banken og holde flere møder. Du blev screenet, og der var mange kritiske blikke og tanker rettet mod dig. I dag er det derimod noget helt andet. Det er blevet meget nemmere at tage et lån. Det går tilmed også ret hurtigt.

Mange gode muligheder

Hvis du mangler et lån, og du føler dig sikker på, du kan betale pengene tilbage, inden der er gået 30 dage, står du med gode kort på hænderne. Det er de lån, der går under navnet ”30 dages lån”. Det er vigtigt, at du gør dig overvejelser om lige præcis dét forbrugslån, som du specifikt har brug for. Det gælder i særlig høj grad fra et økonomisk perspektiv (hvor meget du vil låne), men også i forhold til renterne. Uanset hvad du leder efter, har du mange gode muligheder for at finde noget, du kan blive tilfreds med.

Du kan låne uden renter i 30 dage

Der er mange steder på nettet, hvor det er muligt at tage et lån på 30 dage helt uden renter. Det er en god ide at tage sådan et lån, hvis du bare står og mangler penge her og nu og ved, at du kan betale dem tilbage, når der er gået en måneds tid. Det er dog vigtigt, at du har for øje, at det kan gå hen at blive rigtig dyrt, hvis ikke du betaler pengene tilbage til tiden. Vær derfor helt sikker på, at du kan betale pengene tilbage til tiden. Hvis du derimod ikke føler, at du kan betale pengene tilbage inden for de første 30 dage, er det nok smartere at tage et længere lån. Det vil i længden blive billigere for dig, end hvis du tager et 30 dages lån, som du alligevel ikke kan betale tilbage, når de 30 dage er gået.

Du kan låne op mod 6000 kroner gratis

Du kan tage et 30 dages lån, hvor du ikke behøver at betale i en periode på en måned. I de fleste tilfælde ligger grænsen på omkring 4000 kroner, men hos Vivus er de nu begyndt at hæve grænsen, så den ligger på 6000 kroner. Det er der mange grunde til. Den vigtigste finder du i, at lånemarkedet konstant ligger og udfordrer hinanden og er ”i krig” med hinanden om at få lokket kunder til deres banker. Derfor er det tydeligt at se på lånemarkedet, at de gør alt for at tage kunder fra hinanden og på alle tænkelige måder tiltrække nye kunder.
Så hvis du står og mangler omkring 6000 kroner på en måned, kan det sagtens lade sig gøre for dig at finde pengene til det.

Sådan finder du et billigt lån

Der er mange muligheder, når det kommer til at finde et godt og billigt lån på 30 dage. I mange henseender er der gratis kviklån de første 30 dage, hvilket oftest ikke kan gøres billigere. Det er dog en god ide, at du laver din egen research og kigger godt efter overalt, således at du får et godt overblik. Der findes mange sider på nettet, hvor der virkelig er styr på, hvad du skal gøre, og hvad du skal kigge efter. De vil kunne hjælpe dig på rette vej.

Det smarteste vil i langt de fleste tilfælde være, at du går efter lån, der er uden rentefrie perioder på 30 dages lånet. Du gør klogt i at sammenligne med ÅOP (årlige omkostninger i procent).