Som et voksent menneske har du uden tvivl på et eller andet tidspunkt været udsat for en uforudset udgift, der selvfølgelig altid kommer som en tyv om natten for at forstyrre din nattesøvn. Uanset om det drejer sig om et nyt oliefyr, en tur på værksted med bilen eller ekstraudgifter til børnenes konfirmation, så kan disse udgifter absolut have en særdeles negativ indflydelse på en persons privatøkonomi. Det er nemlig rigtig opslidende og ikke mindst irriterende at skulle sende ens konto i rødt for blot at kunne dække de ekstra udgifter.

Hvis du skulle stå i denne situation, så bør du dog alligevel ikke fortvivle; der findes nemlig måder, hvorpå du kan få lidt ekstra hjælp til at komme igennem perioder med ekstra store månedlige udgifter. Faktisk kan du i visse tilfælde låne rentefrit hos en af de mange gode låneudbyder, der findes online i dag.

Faktisk vil et online lån være helt perfekt for personer, der netop står og skal bruge en mindre økonomisk saltvandsindsprøjtning med øjeblikkelig virkning. Dette skyldes selvfølgelig den generelt hurtige udbetaling af penge (ofte indenfor en halv time) – og dette gælder også hvis man låner rentefrit.

At låne rentefrit lyder måske nok for godt til at være sandt, men ikke desto mindre kan dette faktisk godt lade sig gøre alligevel. Læs videre her.

Lån rentefrit – muligvis det helt rigtige for mange mennesker

Uanset årsagerne, så findes der i dag derfor en hel del låneudbydere, der tilbyder deres kunder at låne rentefrit. Det vil i langt de fleste tilfælde være en gennemtænkt strategi fra låneudbyderens side, at de netop tilbyder nye kunder et låne rentefrit. Der er nemlig langt større sandsynlighed for, at kunden vender tilbage igen til den samme udbyder, hvis de har haft en god oplevelse med firmaet.

Lån rentefrit – hvordan er disse lån så sammensat?

Et lån helt uden renter er efterhånden en sjælden affære – men findes dog stadig. Et rentefrit lån vil typisk enten være et lån, der rent faktisk er helt fri for renter (disse er dog rigtig sjældne); og så et lån hvor der ikke betales renter, men i stedet andre gebyrer og ekstra omkostninger. Du skal derfor som låntager være særdeles opmærksom på, om der virkelig er tale om at låne rentefrit inklusiv diverse gebyrer og strafomkostninger.

Når dette så er sagt, kan du faktisk godt finde et lån rentefrit, hvis du undersøger det online lånemarked godt og grundigt. Dette skyldes først og fremmest den store konkurrence, der er mellem de mange udbydere, og dette faktum er noget, man som låntager godt kan udnytte med fordel. For at lokke nye kunder til, så ønsker de mange forskellige firmaer, der tilbyder et lån rentefrit jo gerne at fremstå som den absolut mest attraktive mulighed overfor kunden. De rentefri lån tilbydes derfor netop for at:

  • Låneudbyderen kan vise kunden, hvor nem og bekvem hele ansøgningsprocessen rent faktisk er.
  • Låneudbyderen er ligeledes klar over, at der nok findes en hel del skeptikere derude. Ved at tilbyde at låne rentefrit første gang man anvender firmaet, så viser de kunden, at der ikke er den helt store økonomiske risiko forbundet med at tage et sådan lån (såfremt man har lagt et realistisk budget, og man er 100% klar over, om man er i stand til at betale lånet tilbage indenfor den aftalte tid).

Når du først har afbetalt dit første lån hos låneudbyderen, så bør du nok forvente ikke at få de helt samme fordelagtige lånebetingelser næste gang, du skal låne penge hos dem. For andengangslånere (og derover) vil der faktisk næsten aldrig være tale om at låne rentefrit. I stedet vil du komme til at betale en fastsat rente, der svinger i størrelse alt efter lånets størrelse samt løbetid.

Desuden skal du også kvalificere til at blive godkendt til at låne rentefrit. F.eks. skal du helst være over tyve år, idet dette vil forøge dine chancer for godkendelse betydeligt. Dette varierer dog alt efter, hvilken låneudbyder der er tale om. Undersøg derfor markedet grundigt, inden du underskriver en hvilken som helst låneaftale.