Lån med NemID: Nemt og hurtigt

NemID er da noget du bruger, når du skal ind på din bank eller på anden måde skal i kontakt med det offentlige. Så hvorfor skal du bruge det, når du låner penge? Er det overhovedet sikkert at bruge, når man går ind og låner? Kan det misbruges? Hvad er fordelene ved det?

Få alle dine svar omkring brugen af NemID, når du låner, besvaret lige her.

Hurtigt lån med NemID

Brugen af NemID, når man låner, har både gjort det en hel del nemmere og mere bekvemt at låne penge. Før i tiden kunne det ofte være en større proces man skulle igennem blot for at låne en mindre sum penge. Låneudbyderen skal jo sørge for, at du faktisk er den du udgiver dig for at være, så de kan oprette en egentlig samtale med dig og de på længere sigt kan få deres penge plus renter tilbage igen.

NemID er en af de nemmeste måder at bevise sin egen identifikation på i dag, når man bevæger sig rundt på nettet. Du har formentlig allerede prøvet at underskrive diverse aftaler med banken online med dit NemID. Det er præcis det samme som finder sted, når du låner penge hos din låneudbyder.

Og eftersom det med NemID er blevet nemmere og hurtigere at bevise din identifikation overfor låneudbyderen, så er hele låneprocessen blevet en del hurtigere. Ved at bruge NemID når du låner, så får du altså ofte pengene meget hurtigere, end hvis du ikke havde brugt NemID.

Større summer med denne sikkerhed

Takket være NemID så er det ikke kun blevet nemmere at låne hurtigt. Det er også blevet nemmere at låne meget.

Eftersom låneudbyderne nemt og hurtigt kan vide sig sikker på din identitet, så er de også mere afslappede med at skulle låne potentielt store summer penge væk. De ved jo lige præcis hvem du er og hvordan de skal få fat i dig igen, så de er ikke så bange for, at pengene bare forsvinder mellem hænderne på dem.

At der med NemID er mulighed for hurtigt at låne en stor sum penge er selvfølgelig en rigtig stor fordel for dig, som netop skal ud og have fat i en større sum. Det kan jo være, at du vil lave noget renovation på huset eller du trænger til en ny bil.

Bekvemt og praktisk

Samtidig er overgangen til at bruge NemID til at låne har gjort tingene en hel del mere bekvemt for den lånende. De fleste danskere bruger jo allerede NemID til ret mange forskellige ting og hiver dem som regel op af pungen mindst en gang om ugen. Brugen af NemID vil kun tage til i fremtiden, så det giver god mening, at låneudbydere også hopper med på bølgen.

Eftersom NemID allerede er et system du kender til som almindelig dansk borger, så gør det hele oplevelsen med at låne en hel del nemmere og gør processen mere overskueligt for dig som kunde.

Det er sikkert at tage lån med NemID.

Det er efterhånden blevet banket ind i hovedet på de fleste; beskyt dit NemID som var det dit kæreste eje. Derfor er der forståeligt nok også mange danskere, som føler sig lidt beklemt ved at skulle bruge NemID til lån.

Selvfølgelig skal du passe på dit NemID. Det er trods alt nogle koder, som potentielt kunne åbne op for rigtig mange følsomme oplysninger omkring dig. Men så bekymret bliver du nu heller ikke at være for, at det bliver misbrugt. Især hvis du bruger det når du låner.

De låneudbydere, som tilbyder dig lån med NemID, er vant til at håndtere den slags lån og flere tusinde danskere har allerede brugt deres service og tag lån med NemID. Hvis nogle af dem havde fået deres oplysninger misbrugt, tror du så ikke at du ville have hørt om det for eksempel gennem nyhederne?

Låneudbyderne har ingen interesse i at stjæle din information, da det letter kynisk sagt ville være rigtig dårlig forretning for dem. De værner tæt omkring deres omdømme og hvis blot én kundes personlige information var blevet misbrugt, så ville det hurtigt ødelægge deres ry. Og med så hård konkurrence, som der lige nu er på lånemarkedet, så kan låneudbyderne ikke klare sig, hvis de først får et dårligt ry.